background img

Zadnje dodano

Ova trudnica je iznenadila sve: Nosi 13 beba !


Liječnici u Iraku ostali su u čudu kada su na ultrazvuku trudnice u ranim četrdesetima vidjeli čak 13 fetusa. Žena je tokom braka rodila sedmero djece, od koji su dvoje blizanci, a zadnje dijete je imala prije pet godina. Upravo tokom tih zadnjih pet godina više nije mogla zatrudniti pa se njezin suprug oženio drugom ženom, pišu emirates 24/7. On je ispričao da je istovremeno i sretan i zabrinut.

Vrlo sam sretan zbog ženine nove trudnoće, a isto tako sam zabrinut kako da očuvamo ovaj blaženi dar. Bilo mi je veliko iznenađenje da mi žena nosi 13-ero djece i sada nastojim organizirati posebnu njegu za nju jer bih, nakon njezinog poroda, mogao postati jedini otac na svijetu koji ima toliki broj blizanaca – rekao je otac. No, ova rizična trudnoća je već ostavila neke posljedice. Prvi testovi su pokazali da je četvero djece mrtvo, srca im ne kucaju.

Ostali su u dobrom stanju – rekao je dr. Mikdam Al Jabouri, specijalist u iračkoj bolnici Takreet. Majčino zdravlje je isto u redu, ovo je jedan od najređih slučajeva trudnoće u povijesti. No, očekujemo da će još djece umrijeti u naprednoj trudnoći i da će djeca koja dožive porod biti vrlo malena – dodao je dr. Al Jabouri.

Izvor: vecernji.hr

0 komentari:

Objavi komentar

AD

AD

Popular Posts